inspiratie

back

 “Van smart casual tot sophisticated chic”

De nieuwe spring collectie van Purdey bestaat uit een mix van neutrale en warme tinten, in de mooiste en lekkerste materialen. Matte linnens, crinky cottons, prachtige viscoses en diverse andere materiaal mixen; we’ve got you covered. 

Elk seizoen wordt aangevuld met dé trendkleuren van het moment. Dit voorjaar zijn dat vergrijsde groentinten, delicate rose, serene aardetinten en vlammend rood

 

Shop bij Purdey je all time favorites en laat je inspireren door onze shop the looks!

 


"STIJLVOL EN UNIEK: DEZE KLEUREN DOEN HET GOED IN IEDERE GARDEROBE"

 

A POP OF COLOR

Welke trendkleuren gaan in de zomer van 2021 groot worden? Het is de hoogste tijd voor nieuwe inspiratie, verandering en frisse looks. Een zomer vol hoop en verwachtingen waarbij we niet alleen maar comfy clothes in veilige kleuren kiezen, maar juist voor een gedurfde look gaan. Alles kan en mag, wees niet bang om contrasterende pasteltinten te combineren of juist één kleur als statement piece te kiezen.

Lila en zachtgeel zijn namelijk helemaal hot and happening op dit moment, ook in de interieursector. Deze zachten tinten spelen een grote hoofdrol bij veel meubelmerken zoals Fest Amsterdam en Missana. 

De hoogste tijd om deze trend door te zetten in je kledingkast & interieur!