back

VEILIG WINKELEN BIJ PURDEY

 

VEILIG WINKELEN BIJ PURDEY


Wil je graag een afspraak maken voor Personal Shopping op een rustig moment? Dat kan natuurlijk ook! Bel of mail je favorieten winkel, als je graag een privé afspraak wilt met één van onze Purdey Style advisors.

 

WIj hebben aangepaste openingstijden. Klik hier voor een overzicht van onze winkels en de actuele openingstijden.

 

We volgen de richtlijnen van het RIVM: we limiteren het aantal mensen in de winkel, hebben mondkapjes ter beschikking voor iedere klant en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.
Wij desinfecteren alle contactpunten, zoals pinautomaten, kassa's en handgrepen meerdere malen per dag en hebben een kuchscherm bij de kassa geplaatst. We hebben een stoomapparaat bij de paskamers, alle kleding die gepast is, wordt eerst gestoomd voordat deze terug in het rek gehangen wordt. Daarnaast vragen wij onze medewerksters niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

 

Hoe kan jij ons helpen? 

✓ heb je lichte symptomen van verkoudheid of koorts, blijf dan even thuis en bezoek onze winkel een andere keer. 
✓ Probeer in de winkel afstand te bewaren ( minimaal 1,5 meter) tussen jou en anderen.
✓ Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos

 

Wij vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar de gezondheid van jou en onze medewerkers staat voorop. We blijven ons best doen om je de service te geven die je van ons gewend bent. We zijn trots op onze medewerkers en hun inzet in deze tijd. Ook willen we jou als klant bedanken voor je vertrouwen en begrip. We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe. 

Houd onze social media en website in de gaten voor de laatste informatie,  leuke inspiratie en acties.   

 

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten via: klantenservice@purdey.nl | tel. 073-5431488